Beste KDO-ers,

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! KDO-Sport doet ook weer mee en natuurlijk willen we weer zoveel mogelijk loten verkopen. De leiding heeft materiaal wensen waarmee ze hun lessen nog uitdagender, veiliger en leuker kunnen maken. Een deel van de opbrengst willen we hiervoor gebruiken.

Dit jaar willen we niet alleen de jeugdleden betrekken bij de verkoop van de loten maar alle leden. De loten kunnen dit jaar via verschillende manieren verantwoord verkocht worden.

Verkoopboekjes

Alle jeugleden ontvangen een verkoopboekje. Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,00. Van elk verkocht lot gaat € 2,40 naar onze club, dat levert lekker wat op voor de club.

Online loten

Nieuw dit jaar is de verkoopmethode waarbij leden hun eigen verkooppagina hebben om online loten te verkopen. Dit werkt hetzelfde als het verkoopboekje. Alle leden ontvangen 19 september een e-mail met hun persoonlijke link (QR-code) en kunnen deze simpelweg delen via WhatsApp, social media en e-mail en voilá: je verkoopt loten voor de club!

Superloten

Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Een Superlot is uitermate geschikt om te verkopen aan lokale bedrijven en is een mooie vorm van minisponsoring. Ook kun je overwegen om met je team een Superlot te kopen en hiermee de club te steunen. Wil je een Superlot kopen of verkopen? Neem contact op met turnhal@kdosport.nl

Start en einde van de verkoop.

Deze week worden er aan de jeugdleden boekjes uitgedeeld samen met een begeleidende brief en een cadeaucatalogus.

Wanneer is de trekking?

De trekking van de Grote Clubactie loterij is op 9 december 2020.

Wat kunnen mensen winnen?

Kopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,-

Heb je vragen? Stuur een mail aan turnhal@kdosport.nl

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met sportieve groet,

KDO-Sport

Categorieën: Geen Categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *