Is uw dochter sportief? Vindt ze gymmen leuk en zou ze wel meerdere keren per week op de kop willen staan? Kom dan naar de turn talenten test van de meisjes selectie van KDO-Sport in Hellevoetsluis.

Woensdag 23 september organiseert KDO-Sport een turnles voor meisjes geboren in 2013 en 2014 in turnhal de Fazant. I.v.m. coronamaatregelen hebben we ervoor gekozen om per moment maximaal 8 deelnemers met 1 ouder toe te laten. We bieden twee tijdsblokken aan. Blok 1 van 14:30 – 15:30 uur en blok 2 van 15:45 – 16:45 uur. Is uw dochter enthousiast? Schrijf haar in via de onderstaande knop!

Turnvaardigheden worden door selectietrainers op een speelse manier aangeboden. Na de turnles kunnen deelnemers uitgenodigd worden voor een proefperiode bij de selectiegroep.  Wel of geen lid van een gymvereniging, wel of geen gymervaring, iedereen is welkom!

Of kopieer onderstaande link en plak deze in uw internet browser:

Https://kdosport.nl/evenementen

In het vervolg kunt u de evenementen terugvinden onder het menu knopje “informatie”.

Categorieën: Geen Categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *