Op zaterdag 1 augustus organiseerden KDO Sport en Camping ’t Weergors een evenement voor gasten van Camping ’t Weergors. Op een groot kampeerveld kwamen vele turnsters en campingkinderen bijeen om te leren acroturnen, jongleren en salto’s te maken. Ook was er een workshop Ouder & Kind Gym voor de allerkleinsten.

KDO Sport bood deze leuke middag aan de camping aan, als dank voor het ter beschikking stellen van het campingterrein als sportlocatie tijdens de lock-down. In de maanden mei en juni sportte de damesselectie een aantal dagen in de week op de grasvelden in de buitenlucht. Ook de Sportfit 55+ groepen van KDO sportten tot en met juli op ’t Weergors, campinggasten mochten ook meedoen aan de lessen. De Sportfit 55+ trainer Daan Dijksma is zelfs voornemens om het buitensporten voort te zetten na de zomervakantie.

“Het enthousiasme van de turnsters en trainers spat ervan af, zo leuk om te zien! Het werkte aanstekelijk op de campingkinderen die meededen aan de workshops. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Ook zijn we blij dat we tijdens de lock-down in mei en juni iets voor de lokale sportclub konden betekenen. Erg leuk dat er zo’n leuke samenwerking uit voortvloeide,” aldus Arda Riedijk van Camping ’t Weergors.

Lees het stukje ook op:
https://www.groothellevoet.nl/nieuws/algemeen/114839/kdo-sport-en-camping-t-weergors-werken-samen-voor-campinggasten

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *