Het sportseizoen bij KDO-Sport zit erop. Het was een bijzonder seizoen met vele uitdagingen. Leidingwissels,zaal wissels en bestuurswisselingen en net als alle andere verenigingen in het land, eindigde het jaar met een afgebroken wedstrijdseizoen.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 3 juli jl. trad Nathalie Lemmen toe en namen ze na 12 jaar afscheid van bestuurslid Peter Verkerke. Peter had al geruime tijd geleden aangegeven dat het na 12 jaar bestuurswerk welletjes was. Peter raakte betrokken bij de club door zijn turnende dochters en startte in maart 2008 als secretaris. In die tijd bestond al vele jaren de behoefte aan een permanent ingerichte turnhal. Mede dankzij de enorme inzet van o.a. Piet Poot en Peter Verkerke is die er gekomen en kon de vereniging in 2010 een prachtige, volledig ingerichte turnhal De Fazant in gebruik nemen. Peter beheerde de hal en was ook het gezicht van KDO-Sport tijdens de organisatie van wedstrijden. Niet alleen Peter zette zich hiervoor in, maar het hele gezin was tijdens zo’n weekend van de partij. Dit gold ook voor de grote clubactie, waarbij de vereniging op Familie Verkerke kon bouwen. KDO-Sport is Peter enorm dankbaar voor jarenlange inzet met het hele gezin.

Helemaal loslaten kan hij het nog niet. Hij gaf aan dat de nieuwe halbeheerder, Sebastiaan Maas, hem altijd kan benaderen. De vereniging is erg blij met deze woorden en maakt vast nog gebruik van zijn expertise. Na de zomervakantie verwacht KDO-Sport op volle kracht alle lessen van jong tot oud weer te kunnen draaien. Ook komt als vanouds de grote clubactie er weer aan.

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *