Beste leden,

Allereerst onze dank voor de grote opkomst tijdens de Algemene Ledenvergadering op 3 juli. Een verslag van deze avond zullen we aankomende week versturen.

De contributie voor het 3e kwartaal wordt binnenkort geïncasseerd, we gaan ervan uit dat dit een normaal kwartaal zal worden.

Een agendapunt was het compenseren van de contributie tijdens de corona crisis. Het voorstel zoals het was opgesteld door het bestuur is met ruime meerderheid aangenomen. Daarom zullen we, middels deze brief, jullie informeren over de mogelijkheden en de gedachten achter dit voorstel.

Wij hebben ervoor gekozen om een voorstel te maken op basis van de bedragen die wij met zekerheid hebben ontvangen vanuit de overheid.

Compensatie inkomsten 
Bondscontributie967
zaalhuur 2,5 maanden10694,3
noodloket4000
 €15661,3
  
  

Er is een mogelijkheid dat er nog een herberekening gaat plaats vinden aan het einde van het jaar waarbij de compensatie inkomsten hoger uit vallen. Uiteraard stellen we dan weer iedereen op de hoogte en zal er weer een compensatie plaats vinden via dezelfde verdeling.

De compensatie is een teruggave van de contributie die in april betaald is. Hierbij hebben we voor de verdeling gekeken naar het aanbod per groep dat leden ontvangen hebben. Ons ledenbestand omvat enkele uitdagingen, denk aan leden die meerdere disciplines beoefenen of groepen die minder aanbod hebben ontvangen.

Kortom, wij kunnen voor ruim 15.000 euro compenseren.

Hieronder staan de groepen, verdeeld op basis van aanbod en contributie. Met de onderstaande berekening compenseren we € 15.597,41.

Let op: Er is een onderscheid gemaakt tussen het bedrag dat je terug ontvangt in de 3e kolom en een bodembedrag (minimale contributie 2e kwartaal) tot waar je terug ontvangt in de 2e kolom, i.v.m. de diversiteit in bedragen.

Welke groep?Ontvangen terug totOntvangen terug
Recreatie €15,-
Freerunners 12+ zonder aanbod€33,69 
5e divisie€50,- 
Selectie 1 training per week€70,- 
Acro selectie 1 training per week€70,- 
Acro selectie en recreatie 2 trainingen per week€100,- 
Acro selectie en 5e divisie 2 trainingen per week€120,- 
Heren selectie 2 trainingen per week€120,- 
Dames selectie 2 trainingen per week€120,- 
Acro selectie (combi damesselectie) vanaf 3 trainingen per week€150,- 
Herenselectie vanaf 3 trainingen per week€150,- 
Dames selectie vanaf 3 trainingen per week€150,- 

En nu? Mocht je geenterugbetaling willen ontvangen, dan hoef je geen actie te ondernemen. Wij zullen later kenbaar maken hoeveel KDO-Sport hierdoor apart heeft kunnen zetten. En we zullen ook terugkoppelen hoe we met dit “noodfonds” om zullen gaan.

Wil je welgebruik maken van de compensatie regeling? Let dan even op de volgende punten:

 • De contributie in april is volledig voldaan.
 • Voor 31 juli ’20 stuur je een mail naar compensatielidmaatschap@kdosport.nl. Onder vermelding van voornaam, achternaam, groep of groepen. Je kan ook kiezen om voor 50% gecompenseerd te willen worden.
 • Tijdens de zomerperiode zal het bedrag teruggestort worden op de rekening die bij ons bekend is.
 • Leden die per 1 juli 2020 lid zijn geworden kunnen geen gebruik maken van de compensatieregeling.

Wij willen jullie via deze weg bedanken voor de afgelopen periode en we hopen dat we het aankomende seizoen gezond met elkaar in kunnen gaan!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van KDO-Sport Hellevoetsluis

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

2 reacties

r.h.de groote · 21/07/2020 op 13:02

betreft compensatie van 2 leden ruud en elly de groote

  Webbeheer

  Webbeheer · 24/07/2020 op 10:07

  Hallo,ik snap uw vraag niet helemaal?
  Groetjes,
  Mitch de Vos

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *