Beste leden,
Hieronder volgt een korte update vanuit het bestuur.
Het duurt nog een paar weken voordat de overheid meer informatie geeft over de verdere maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus en de invulling van de zogenoemde ‘1,5 meter samenleving’. In deze onzekere tijd is het zaak om toch ook vooruit te blijven kijken en elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Zo ook op sportief gebied.

Als bestuur zitten wij uiteraard niet stil en richten wij ons vooralsnog op het nieuwe seizoen waarin we de nodige ambities gesteld hebben op sportief en recreatief gebied. Er ligt genoeg in het verschiet om naar uit te kijken. Intussen zijn ook wij als club in afwachting van verdere informatie van de overheid.

Het bestuur is momenteel bezig steun aan te vragen bij overheid en gemeente echter zijn de eventueel te ontvangen bedragen niet kostendekkend. De zaalhuur, de salarissen voor de trainers,huur voor ons clubhuis zijn kosten die gewoon doorlopen.

Echter is het bestuur wel van mening dat KDO-Sport haar leden financieel tegemoet moet komen voor de uren dat zij niet kunnen sporten. Het bestuur zal dan ook zo spoedig mogelijk wanneer de omstandigheid daar mogelijkheid voor biedt een `Algemene Ledenvergadering` uitschrijven om een voorstel voor te leggen hoe wij onze leden gaan compenseren.

Zonder goedkeuring vanuit een stemming gedaan tijdens een ALV mag KDO – Sport namelijk niet overgaan tot compensatie gezien het feit dat dit grote gevolgen zou kunnen hebben voor het voorbestaan van onze vereniging. Dit is dan ook de reden waarom KDO het gehele bedrag aan contributie over het 2e kwartaal bij onze leden int.

Uiteraard zal dit bedrag beschikbaar blijven op onze rekening zodat wij mogelijk in een later stadium, na stemming in de ALV, dit met onze leden kunnen verrekenen. Wij hopen op jullie begrip voor bovenstaande motivatie tijdens deze uitdagende periode.
Eind april volgt een update vanuit de overheid en aansluitend de KNGU omtrent de maatregelen tegen het coronavirus en zo ook vanuit ons aan jullie. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben neem dan contact op met één van de bestuursleden. Hou daarbij wel rekening met het feit dat de bestuursleden het op dit moment erg druk hebben om alle vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat KDO-Sport ook na deze crisis weer verder kan met het aanbieden van sport aan een heleboel mensen uit Hellevoetsluis en omstreken.

Samen maken we er na deze moeilijke periode weer een succes van! Wordt vervolgd.. Hopelijk tot snel en bovenal…blijf gezond!
Het bestuur van KDO-Sport

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *