Welkom op de nieuwe KDO website!
De site hoe hij er nu uitziet zal de komende dagen flink veranderen en er zal binnen verloop van tijd een hele hoop nieuwe informatie op verschijnen.

Wat is er allemaal nieuw?

  • Een nieuw jasje om de website
  • Een nog betere beveiliging
  • Gebruiker accounts toegevoegd
  • Een geoptimaliseerde gebruikerservaring

Omdat we van provider zijn veranderd, was dit een mooi moment om een nieuwe website te lanceren. In het begin zal het even wennen zijn, maar het doel is om de beleving van de gebruikers te verbeteren.

Ten eerste hebben we de website een volledig nieuw en gemoderniseerd uiterlijk gegeven. Omdat KDO ook met de tijd mee wilt gaan, hebben we ervoor gekozen om een compleet nieuw uiterlijk aan de site te geven.

Daarbuiten draait de website nu op het nieuwste platform, waardoor de beveiliging optimaal geregeld is.

Ook hebben wij gebruikersaccounts geïntroduceerd! Zo kunt u inloggen op de website, een profiel maken, en erg eenvoudig reageren op de berichten die er op de website worden gezet! Zo kunnen we een nog hechtere sportclub maken met zijn allen!

De menu opties zijn ook een beetje aangepast. Onder het kopje nieuws staan nu alle KDO stukjes die eerst op de thuispagina stonden. Zo kunnen potentiële leden makkelijk vanaf de thuispagina informatie over onze club vinden.

Tevens is er een kopje Lidmaatschap waar informatie staat betreffende de contributie en waar potentiële leden zich kunnen aanmelden om lid te worden.

Als u vragen heeft over iets, dan kunt u voorlopig een email sturen naar secretaris@kdosport.nl.

Bedankt voor uw geduld!

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *