KDO-Sport op het NK turnen in Ahoy!

Afgelopen weekend waren de Nederlandse Kampioenschappen turnen in Ahoy. Van KDO-Sport hadden zowel dames als heren zich gekwalificeerd voor de Ahoycup.  Het was voor Anouk Slockers, Charlize Klop, Mitch de Vos en Sebastiaan Willemsen een super gave ervaring om in de schijnwerpers, met rondom publiek in het overweldigende sportpaleis de oefeningen te tonen.

Vanwege de spanningen, verliep niet alles vlekkeloos, maar we zijn onwijs trots!  Anouk sloot een topseizoen af met een goede brug oefening en werd 21ste.

Charlize herpakte zich goed na balk en werd knap 6e. Een week eerder plaatste Charlize zich voor deze Ahoycup tijdens de bondsfinale 1e divisie in Tilburg. Ze zette hier een goede meerkamp neer en belandde op de 4e plaats. Op zondag turnde ze 3 toestelfinales en werd ze met een stabiele nette balkoefening Nederlands Kampioene op balk!

In diezelfde bondsfinale kwam Joleine van Es in actie bij de senioren. Joleine zette tijdens de trainingen goede oefeningen neer, maar tijdens de wedstrijd ging het niet zoals gehoopt. Dat ze de finale haalde is al enorm knap en in een sterk deelnemersveld werd ze 27e

Mitch de Vos verdiende zaterdag 22 juni tijdens de meerkampfinale in Ahoy een ticket voor de vloerfinale op zondag. Zijn voltigeticket had hij al verkregen door twee weken eerder op dit toestel Nederlands Kampioen te worden.

Sebastiaan Willemsen heeft de titel Nederlands kampioen ringen op zijn naam, dus ook hij mocht zondag zijn oefening laten zien tussen de eredivisie.

Mitch turnde op voltige en vloer twee nette oefeningen en behaalde een mooie 5e plek op voltige en een 6e plek op vloer. Sebastiaan moest tegen een hoger niveau turnen, maar turnde een erg mooie oefening aan de ringen en mocht onverwachts het brons mee naar huis nemen. Een geslaagd weekend en eentje om te herinneren!

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *