IMG_2022KDO springt en wint

Dat de KDO gymnasten niet alleen goed zijn op de traditionele toestellen hebben zij bewezen in Rockanje. In Rockanje werden de jaarlijkse springwedstrijden voor recreanten gehouden. Onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen konden de deelnemende groepen inschrijven op drie springtoestellen. Elke springgroep moest bestaan uit minimaal zes springsters. KDO had in elke leeftijdsgroep een of meerdere springgroepen. Bijna alle KDO groepen deden mee op meerdere toestellen.
In de ochtend waren de jongere gymnasten aan de beurt. Dat de KDO jeugd hun beste beentje hadden voorgezet bleek wel bij de prijsuitreiking. Bij de mini trampoline was er zilver voor groep A3 van trainster Miranda. Deze groep werd ook tweede op de kast met mini trampoline. De groep A2 van trainster Belinda behaalde op dat toestel goud. Groep A2 kreeg ook voor het toestel airbaan nog een zilveren medaille.
In de middag waren de senioren aan de beurt. KDO had hier twee deelnemende groepen. Ook andere verenigingen van Voorne Putten en Rozenburg hadden meerdere groepen in de strijd. De KDO senior groepen kregen na afloop van de wedstrijden zelfs complimenten van de jury voor hun goede prestaties.
Bij de prijsuitreiking bleek hoe de jury de prestaties waardeerden. De C2 groep, onder leiding van trainer Peter, behaalde op alle drie de springtoestellen de gouden medaille. De senior damesgroep bestond uit de dames; Fay Briggeman, Esra van der Linden, Laura van Berkel, Amy Willemsen, Kayla de Vos en Sophie Coppoolse met als reserve Lisa Hooiveld. Met vier keer goud en drie keer zilver zijn de springwedstrijden voor recreanten een goede afsluiting van hun wedstrijdseizoen.

[cycloneslider id=”kdo-springt-en-wint”]

 

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

2 reacties

Peter · 19/06/2016 op 20:08

Hartelijk gefeliciteerd met al jullie medailles. Wel heb ik een vraag aan juf Miranda en Juf Belinda. Schrijf in een reactie de namen van jullie winnaars. Helaas had ik alleen de groepsnummers.
Peter S

Belinda · 20/06/2016 op 10:34

Natuurlijk ook felicitaties van mij voor jullie allemaal.
Groep A2 bestaande uit: Stephanie v.d Meer, Dora Soltesz, Lotte Berkelaar, Evi Freij, Simone v.d. Meer, Sofie van Dijk en Loïs Pattinama behaalde met hun sprongserie op Air-tumbling zilver en met hun sprongserie op kast met minitrampoline goud.
Een prachtige prestatie en daar ben ik super trots op.
En in deze reactie wil ik ook graag de springers van de springgroep even noemen.
De springgroep bestaande uit: Anne Freij, Megan v/d Helm, Amy Thomas, Alicia de Lange, Lynn v/d Kooi, Thijs Portzen en Rens de Best deden dit jaar voor het eerst mee en hebben laten zien dat ze er in het afgelopen jaar veel bij geleerd hebben. En ik ben dan ook heel trots op deze kanjers!
De dames uit de senioren groep behaalden een mooie 2e plaats bij de Air-tumbling en de jongere meisjes uit de A4 groep hebben vooral op minitrampoline een mooie oefening laten zien.
Helaas zijn de uitslagen nog niet binnen.
Deze hopen we later nog op de site te zetten.
Ik sluit me aan bij Peter… de springwedstrijd is elk jaar weer de leukste wedstrijd om het jaar mee af te sluiten.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *