NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de AH sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. KDO-Sport doet ook mee, dus kom naar een van onze lessen van jong tot oud en krijg de smaak te pakken!

Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij minimaal €10 aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien sportzegels in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze sportzegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

Heb je altijd al turnen, acrogym of een andere les bij KDO-Sport willen proberen? Boek dan met je sportzegels uit de AH-app een proefles bij KDO-Sportvia www.proefdesport.nl.Het aanbod tijdens de sportactie is voor alle leeftijden en bestaat uit verschillende activiteiten. Zo kun je vanaf 1,5 jaar al meedoen met ouder en kindgym en is er voor volwassenen sportfit, volleybal, aerobics en conditietraining. Na de proefles is het mogelijk om lid te worden van de club.  

Voor meer informatie over KDO-Sport en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met Sylvia van Heeswijk, via ledenadministratie@kdosport.nl. Zie ook onze website voor meer informatie over de club: www.kdosport.nl

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *