Inmiddels sporten de meeste leden van gymnastiekvereniging KDO-Sport al een aantal weken buiten. Met inzet en creativiteit is er gezocht naar mogelijkheden om ondanks de Coronacrisis toch door te gaan met sporten.

Dit is goed gelukt, maar niet vergelijkbaar met de lessen in de gymzalen en turnhal. Op dit moment zijn we trots op alles wat buiten gerealiseerd is, maar kijken we ook uit naar alles wat de binnensport ons biedt.

Gymnastiek in de buitenlucht
Wie had ooit kunnen bedenken, dat we onze zo geliefde sport, buiten zouden beoefenen?! Het mooie weer zorgde ervoor dat veel lessen door konden gaan en de leden met elkaar genoten van de conditietraining en lekker over de kop gaan. Dit konden we niet mogelijk maken, zonder de tomeloze inzet van trainers, assistenten en coronabegeleiders. Laten we ook zeker de hulp in heel Hellevoetsluis niet onderschatten; materialen die onderling uitgeleend werden, expertise die we deelden en vraagstukken die we met anderen op konden lossen. Een aantal organisaties willen we expliciet bedanken, want dankzij de flexibiliteit van deze partijen konden we op vele locaties aan de slag: HSV Athletics, HV Helius, VV Nieuwenhoorn, CBS de Bron aan de Plataanlaan, Camping ’t Weergors en de Hendrik Boogaardschool RKL – Stichting Push – OBS Palet voor het gebruik van het schoolplein in de Ravense Hoek.

Meedoen?
Nog geen lid van KDO-Sport, maar lijkt het jou wel leuk om mee te sporten? Dat kan! Van jong tot oud biedt de vereniging diverse lessen, zoals ouder en kindgym, acrogym, freerunning, aerobics etc. Kijk voor het overzicht op www.kdosport.nl/sportaanbod of neem contact op met belindagerretse@gmail.com

Categorieën: Geen Categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *