In Amsterdam was dit weekend het NK voor turners in de vierde divisie. Voor KDO Sport had Koen Vink zich hiervoor weten te plaatsen. Vervelend was dat Koen toevallig deze week schoolkamp had. Ondanks dat heeft Koen in Amsterdam een prima prestatie neergezet. Van de dertig finalisten bij de categorie jeugd niveau 9 wist Koen zich de hele wedstrijd in de top tien te handhaven. Met prima oefeningen en geen grotere fouten was zijn eindresultaat de achtste plaats.
Zaterdag a.s. wordt het clubkampioenschap van KDO Sport gehouden in de turnhal de Fazant. Hier zullen alle KDO turnsters en turners strijden om de titel KDO Kampioen 2017. Dit alles vindt plaats van 9.00 tot 18.30 uur waarbij de toegang gratis is.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *