Gezellige drukke dag aan de Plataanlaan.
Zaterdagochtend 8 april was het een gezellige drukte in de gymzaal aan de Plataanlaan. De allerkleinsten van Kdo-sport mochten op verschillende parcours laten zien wat ze op peuter en kleuter gymnastiek leren.

In de eerste ronde liepen 1½  tot 3½  jarigen mee aan de hand van mama of papa en soms aan de hand van opa of oma over smalle en brede banken. Ze klommen door hoepels en kropen onder stokken door. Via een trampoline en een kast lieten ze zien vanaf hoe hoog ze al durfden te springen en duikelden ze achterover aan het rek of rolden van een heuveltje vooruit naar beneden.

In de 2e ronde waren de kleuters aan de beurt. Elk parcours moest binnen een vastgestelde tijd afgelegd worden om een mooie sticker te verdienen.

En na het afleggen van de 4 parcoursen mochten ze hun mooie diploma mee naar huis nemen. In de Foyer kregen alle kinderen nog een gezonde fruitsalade en een bekertje limonade.

Daarna werd de Foyer snel omgetoverd voor de lente disco. Met ruim 50 jongens en meisjes werd er lekker gedanst en vooral veel plezier gemaakt.

Het was een super gezellige dag.

[cycloneslider id=”peuter-en-kleuter-gym-parcours”]

 

[cycloneslider id=”lente-disco”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *