De ledenvergadering van vrijdag 24 maart werd goed bezocht en dat had natuurlijk alles te maken met het feit dat ons aller Piet deze avond afscheid nam als voorzitter van KDO-Sport.

Na een korte vergadering droeg Piet (Poot) het voorzitterschap over aan Willem (Nanuru). En natuurlijk hoorden daar wat mooie woorden bij…

Piet is ruim 54 jaar bestuurslid geweest. Eerst als secretaris en na ongeveer 25 jaar werd hij voorzitter. Piet memoreerde, ik citeer: “Dat je het zo lang volhoudt heeft niet alleen met mij te maken maar natuurlijk ook met al die andere bestuursleden en iedereen in en om de club die zich inzet om KDO-Sport te laten groeien en bloeien”.

Er is veel veranderd in al die jaren dat Piet bestuurslid was. Bijvoorbeeld de contributie-inning. In de beginjaren nam toenmalig trainer, de heer Colichem, een koektrommeltje mee waar alle gymnasten hun contributie in deden. De heer Colichem haalde zijn salaris uit het trommeltje en bracht het restant bij de penningmeester! Dat gaat nu een stuk professioneler…

Piet besloot zijn toespraak met het overdragen van (nee niet de voorzittershamer want die is ooit ‘gedoneerd’ aan het rayon Voorne Putten) de notulen uit de begintijd van KDO-Sport aan onze nieuwe voorzitter Willem. Boeken met handgeschreven notulen, en dat zijn natuurlijk toch een soort relikwieën die heel goed bewaard moeten blijven.

Hierna nam onze nieuwe voorzitter het woord en memoreerde o.a. wat Piet voor KDO-Sport betekent heeft. Piet was de drijvende kracht bij het tot stand komen van de turnhal. Heel de regio (en daarbuiten) maakt dankbaar gebruik van onze turnhal waar natuurlijk veel getraind wordt maar waar ook veel wedstrijden worden gehouden.

De eerste officiële daad van Willem was Piet te benoemen tot Ere Voorzitter. Deze welverdiende benoeming ging gepaard met een origineel cadeau dat bestond uit een spiegel met een heel persoonlijke tekst!

Hieronder, met dank aan Eric, wat foto’s van deze bijzondere avond…

Ons dagelijks bestuur tot 24 maart 2017...

Ons dagelijks bestuur tot 24 maart 2017. Peter Verkerke, Piet Poot en Huib Hanemaaijer…


Piet draagt de notulen (met de hand geschreven boeken) over aan onze nieuwe voorzitter Willem...

Piet draagt de notulen van de begintijd van KDO-Sport (met de hand geschreven boeken) over aan onze nieuwe voorzitter Willem…

Kersverse voorzitter Willem Nanuru tijdens zijn eerste officiële speech...

Onze kersverse voorzitter Willem Nanuru tijdens zijn eerste officiële speech…

Het cadeau (een spiegel met persoonlijke tekst) uitpakken was een heel karwei...

Het cadeau (een spiegel met persoonlijke tekst) uitpakken was een heel karwei…

Het cadeau zat, vanwege de breekbaarheid, natuurlijk goed ingepakt...

Het cadeau zat, vanwege de breekbaarheid, natuurlijk goed ingepakt…

Het cadeau, de wel heel bijzondere spiegel...

Het cadeau, de wel heel bijzondere spiegel…

Het was gezellig druk...

Het was gezellig druk in onze vertrouwde KDO foyer…

Ook Peter Souren, die aan het eind van dit seizoen met pensioen gaat, hield een gloedvolle toespraak...

Ook Peter Souren, die aan het eind van dit seizoen met pensioen gaat, hield een gloedvolle toespraak…

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *