Het weekend van 11 en 12 maart splitste de damesselectie van KDO-Sport zich op. De D1 en 4e divisie turnden de regiowedstrijd in de eigen trainingshal in Hellevoetsluis. De N1 turnsters de kwartfinale in Vianen.

Tessa Brakel (instap N1) eindigde op een mooie 9e plaats en heeft zich hiermee gekwalificeerd voor de halve finale. Voor Ika van de Pol (pupil 2 N1) wordt het nog spannend. Deze keer heeft ze de puntengrens voor de finale net niet behaald, maar ze heeft nog een tweede plaatsingsmoment.

Instappers Pip de Pijper (9e), Tara van Kleeff (4) en Sanne vd Welle lieten keurige oefeningen zien en bleven alle drie de balk de baas. In het andere deelnemersveld turnden Maeve Dreisch (18e), Fiene de Koster (12e) en Faye Kil. Sanne en Faye bleken de beste in hun categorie en wonnen goud!

De pupillen 2 Doris Coomans (14e), Megan Mettrop (12e) en Tessa Heindijk (9e) turnden goed op brug en Megan bleek de beste in haar categorie op sprong. Jeugdturnster Amber van Rij liet ruime sprongen over de pegasus zien en werd 8e.

Kyra Kot (13e), Annika Kamstra (10e), Lisanne vd Meer (6e) en Fee de Pijper (4e) kwamen in actie bij de jeugd in de keuze oefenstof. Annika turnde de beste brugoefening in haar categorie en Fee pakte door de beste balkoefening te turnen een bronzen medaille mee.

De junioren waren in twee groepen opgedeeld. In de ene baan turnden Noa Vlietland (20e), Lisa van Barneveld (11e), Noelle Westerman (10e) en Namara Looij. Namara turnde drie goede toestellen en won een medaille voor de 4e plaats. In de andere baan maakten Lian Schout en Cindy vd Stel het spannend, met beiden de hoogste score op balk. Lian won zilver en Cindy (4e) werd ook beloond met een medaille. Isa Leensvaart behaalde de hoogste score op vloer en werd 6e. Celine Melaard volgde kort daarachter op de 7e plaats.

Tara, Sanne, Faye, Lisanne, Fee, Namara, Lian en Cindy hebben zich geplaatst voor de districtsfinale in Amsterdam. Gefeliciteerd!

[cycloneslider id=”finaleplaatsen”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *