DSC_0020
ACRO demonstratie in het winkelcentrum trekt veel publiek.

Tijdens de sport promotie markt in het winkelcentrum hebben meiden van de ACRO groep spetterende demonstraties gegeven op het plein bij de V&D.
Ondanks een druilerige regenbui en een kleine onderbreking om de mat droog te maken bij de eerste demo bleven de meiden enthousiast.
Toen ‘s middags de zon doorbrak werd dat enthousiasme nog groter en werd er volop geoefend met kinderen uit het publiek.
Er werd om 10 voor half 4 afgesloten met een 2e demonstratie in de stralende zon.
De opluchting bij de organisatie van de sportmarkt was groot. Voorgaande 2 edities werden vanwege het slechte weer afgezegd.
Gelukkig werd het harde werken van de vrijwilligers deze keer beloond met een lekker zonnetje en konden de dikke jassen uit.
Langs deze weg wil ik graag de mensen bedanken voor het heen en weer rijden van de matten en de hulp bij het bemannen van de kraam en het te woord staan van geïnteresseerden.

 

[cycloneslider id=”sportmarkt-2015″]

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Truus de Graaf · 07/09/2015 op 11:10

Geweldig dat het deze keer, ondanks een buitje, door kon gaan. Leuke foto’s van een leuke activiteit! Complimenten voor de organisatie en voor de ACRO meiden die de hele dag in touw waren!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *