clubkampioenschappenKwartfinale van Sara

In het tweede weekend van de ¼ finales voor turnen dames turnde Sara Verkerke voor een start bewijs voor de halve finale. In Waddinxveen mocht de eerstejaars senior 2e divisie in de laatste ronde aantreden. Sara turnde oefeningen met potentie, echter ze maakte nog wat fouten. Bij balk had ze een stabiele oefening, alleen een val met haar salto achterover. Ook viel ze bij haar eerste sprong. Ze turnde voor het eerst bij een echte wedstrijd de tsukahara gehoekt. Door haar val bij de eerste sprong was ze gebrand om haar tweede sprong goed te landen. En dat deed ze, ze stond als een huis. Bij brug waren ze erg streng en kreeg ze een laag cijfer voor haar geturnde oefening. Bij vloer liet ze erg mooie acrobatische series zien. ondanks de foutjes werd ze toch nog 11e waarmee zij door mag naar de halve finale die in april worden gehouden.

Sebastiaan

Categorieën: Turnen

1 reactie

Wilma · 15/03/2015 op 22:15

Goed gedaan Sara! Nu lekker toewerken naar de halve finale….

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *