IMG_1704Streepjescode wint volleybaltoernooi


Op zaterdag 14 maart was het alweer de 10de editie van het KDO conditiedames volleybaltoernooi. KDO heeft vier conditiedames groepen verdeeld over de week. Elke groep kon een volleybalteam samenstellen en hiervoor een ludieke naam verzinnen. Zo waren er de Raven, de Piepers, het Wisselend succes en het team Streepjescode. Ook was er nagedacht over de te dragen kleding. Er waren twee teams in het zwart, een team in het oranje en een team was in het zwart wit gestreept. De voorwedstrijden waren spannend en er was een team, de Raven, die al hun wedstrijden wonnen. Dit team was dan ook favoriet voor de finale set. Het andere team wat in de finale stond, Streepjescode, had in de voorwedstrijden verloren van de Raven en hadden dus iets recht te zetten. De finale was zinderend spannend en ging op en af. Tot de stand 23-23 ging de strijd gelijk op. Het team de Streepjescode won uiteindelijk met 25-23. Het winnende team bestond uit de dames; Ariena Bitter, Jeanette de Zeeuw, Martina de Geus, Mati Poot, Heleen Prins, Bea Herrewijnen en Pia van Rij. Met een gezellige afsluiting in de kantine werd nog enige tijd nagepraat over deze volleybal jubileum aflevering van het KDO conditiedames volleybaltoernooi.

IMG_1706

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *