IMG_1545Turncompetitie van start

Op zaterdag 1 november ging in Spijkenisse de turncompetitie van Voorne Putten en Rozenburg van start. De aantallen deelnemers was de laatste jaren zo groot dat een splitsing van wedstrijden noodzakelijk was. Ook de steeds grotere eisen aan de benodigde toestellen was een van de redenen om de wedstrijden op een andere manier te organiseren. Er is dit jaar gekozen om de deelnemers twee wedstrijden te laten turnen. Ook zijn de deelnemers verdeeld over twee keer twee wedstrijden.

De recreanten keuzeoefenstof dames waren in grote getale vertegenwoordigd. Deze groep liet goed turnen zien en het turnpeil was hoog. Bij de selectie dames was het turnpeil nog hoger en beide categorieën kregen vaak de handen op elkaar van het in grote getale aanwezige publiek. Nieuw is ook dat er na elke wedstrijd een prijsuitreiking is en na de tweede wedstrijd een beker zal worden uitgereikt aan de winnaar die zich dan eilanden kampioen 2014 mag noemen. De prijswinnaars van wedstrijd één waren:

Eerste plaats; Suzanne Pierse, Sophie Coppoolse, Anouk Slockers, Quinty Hagenaar, Inge Slockers, Maibel Willemse, Nikki Landwehr, Jordan den Braasem en Kiki Peters. Een tweede prijs was er voor: Lorena Willemse, Elle van der Kroon, Iris Kers en Rowan Kiela. De derde prijzen waren voor; Romy Brandsema, Bonnie de Jonge, Chenoa Gijbels, Noa Poot en Nathalie Meurs.

IMG_1544

Al deze winnaressen maken op zaterdag 22 november kans op de titel Eilanden kampioen. De onderlinge verschillen zijn zo klein dat ook de niet winnaars nog kans maken op deze titel.
Als u als lezer deze spannende strijd op 22 november wil mee maken is dit mogelijk. Kom dan vanaf 9.00 uur naar turnhal de Fazant en beleef een grandioos turnfeest, waar de entree gratis is.

[cycloneslider id=”turncompetitie-van-start”]

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *