Zeven medailles voor 3de en 4de divisie turnsters…

Afgelopen weekend werden in Breda de Bredase Turn Kampioenschappen  gehouden. In totaal deden  634 deelnemers mee in alle divisies.

Zaterdag waren instapper Maybel Willemse en Noa Poot en Elise Duursma (jeugd 3e div.) aan de beurt. De meiden werkten super! Maybel werd 1ste en Noa 2e.


Turnsters senioren: van links naar rechts Julia van Wijk, Ellen van den Doel, Dusty Hoedemaker, Inge Slockers en Suzanne van Valen

In de volgende ronde turnden de senioren 3e div.  Helaas moesten hier 4 turnsters afzeggen vanwege een blessure. Wel hebben geturnd: Sandra Jongejan, Xanne Nanuru, Chantal v.d. Klooster en Marisca Werring . Chantal ging erg goed, zij behaalde de 1ste plaats maar ook heeft Xanne wist nog een 3e plaats te bemachtigen.

In de laatste ronde kwamen de pupillen-2 van de 3e div.   Loïs de Mol, Iris Kers en  Quinty Hagenaar, lenpupil-1  4e div. Namara Looij, instappers 4e div. Nathalie Meurs en junioren 3e div. Kayla de Vos en Elsa Fluks. Zoals je kunt zien waren we in de laatste ronde met veel groepen . Gelukkig hebben de turnsters allemaal begeleiding gehad want Laura Bakker en Anniek Postema ( beiden ook senioren 3e div. maar helaas geblesseerd) en Xanne Nanuru  hebben geholpen .

Nathalie Meurs en Kayla de Vos behaalde beide een 3e plaats.

Na deze lange dag hadden we zondagmiddag nog een ronde namelijk de senioren 4e div. Hierin turnden Julia van Wijk, Dusty Hoedemaker. Inge Slockers, Suzanne van Valen  en Ellen van den Doel.

Dusty behaalde een mooie 2e plaats.

Onze turnsters in de leeftijd 23+ hebben nog een wedstrijd in Utrecht op 10 juni, de andere turnsters van de 3e en 4e div. hebben nu dit seizoen alleen nog de KDO Kampioenschappen op 23 juni. Iedereen is op die dag van harte welkom in onze Turnhal aan de Fazantenlaan in Hellevoetsluis.

Angela Bal

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *