Astrid en Denise zijn gediplomeerd…

25 juni was een spannende dag voor Astrid Kaljouw en Denise Looij. Deze twee dames deden examen voor licentie 3 van de KNGU en als Astrid en Denise zouden slagen zijn ze bevoegd om les te geven bij gymnastiek- en turnverenigingen.

Nadat Astrid en Denise in 2007 de cursus assistente 1 en in 2009 assistente 2 met succes hadden weten af te sluiten moesten zij, na veel leren en een jaar stage lopen, laten zien dat zij klaar waren om zelfstandig les te gaan geven.

De twee examinatoren waren aan de late kant wat natuurlijk niet bevorderlijk was voor een rustige start voor het examen. Na het praktijkexamen volgde nog een eindgesprek. Ouders, leden, leiding en de voorzitter van KDO-Sport  (de heer Piet Poot) wachten benieuwd en enigszins gespannen af wat het oordeel van de examinatoren zou zijn. Gelukkig duurde het wachten niet al te lang en er klonk applaus toen Astrid en Denise geslaagd bleken te zijn.

Na het tekenen van het felbegeerde diploma kregen de geslaagden bloemen en cadeautjes van familieleden en overhandigde de heer Piet Poot, namens KDO-Sport, een fleurig boeket aan de twee kersverse gymnastiekleidsters..

Astrid en Denise, van harte gefeliciteerd!!!

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *