Snik…. Dit was het dan!
 
Afgelopen week ben ik, na heel veel voetstappen in gymzalen gezet te hebben, gestopt met lesgeven bij KDO-Sport.
 
Vier jaar geleden heb ik besloten mijn gymlessen te halveren. “Afbouwen” zei ik tegen het bestuur. Dit duurde niet lang want toen er leiding werd gezocht in de Kooistee stond ik vrij snel weer 7 uur in de gymzaal. Achteraf natuurlijk met heel veel plezier maar van dat afbouwen kwam toentertijd niets van terecht.

Maar nu is het dan toch zover gekomen dat ik vrijwillig stop met lesgeven bij KDO.

Mijn man werkt nog een paar maanden en dan gaan wij genieten van onze vrije tijd.
 
Maar nu de afgelopen week…….. Voor het laatst op mijn fietsje met gymtas in de fietsmand ging ik woensdagmiddag richting Plataanlaan en op vrijdagmiddag richting de Morgenstont. Het was ECHT de laatste keer!
Wat ben ik door de kinderen verwend met bloemen, kaarten, dozen chocolade, potjes snoep, bordje “Don’t disturb” om op te hangen, plantjes en zelfs een medaille (van chocolade). Vele knuffels, handen geschud, bedankjes en lieve woorden werden uitgesproken. Wat lief en wat een verrassing was dit allemaal!
 
Terug op mijn fiets dacht ik: “Heb ik in het begin van dit seizoen wel de goede beslissing genomen? Zal ik deze lieve en leuke kinderen niet gaan missen?”
Gelukkig ga ik Hellevoetsluis niet uit en zal ik sommigen misschien wel eens tegenkomen tijdens het fietsen of wandelen. Ook blijf ik wel bij de KDO-activiteiten helpen.
 
Nu wil ik natuurlijk langs deze weg iedereen heel erg bedanken voor alle leuke attenties, het vertrouwen dat jullie mij schonken en de gezelligheid in al die jaren van mijn lesgeven bij KDO-Sport. Ik heb dit met heel veel plezier gedaan en ik zal jullie zeker missen. Snik…….
 
Voor nu wens ik jullie allen een heel fijne vakantie toe en heel veel gymplezier in het nieuwe seizoen.
 
Groetjes Trees Dijksterhuis
Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *